Šablona Yopta pochází z nabídky prémiových kousků od TeslaThemes. Je responzivní, elementy se roztahují na celou šířku a úvodní strana může být rozdělena až na šest sloupců. Díky tomu lze efektivně zobrazit portfolio, důležité detaily a informace o společnosti, zkušenosti zákazníků, profily klíčových pracovníků, loga partnerů a další více či méně podstatné detaily. Nejlepší na tom je, že sestavení pěkné úvodní strany netrvá příliš dlouho a není náročné. Stačí, když v administraci přetáhnete příslušné panely tam, kde je chcete mít. Page builder však není zdaleka jedinou „vychytávkou“. Do spodní části stránky lze umístit speciální kontaktní formulář.

Proč byste si měli šablonu Yopta pořídit?

Šablony od TeslaThemes jsou bez výjimky velmi povedené a Yopta je na tom stejně. Je vhodná pro společnosti, agentury i jednotlivce, kteří chtějí prezentovat svou práci a přilákat nové zákazníky. Tesla Framework s unikátními prvky povyšuje šablonu na další úroveň a v kombinaci s vyladěným designem působí velmi profesionálně.

Klíčové vlastnosti šablony

Grafici z TeslaThemes využili sekci hlavičky velmi chytře a zakomponovali do ní call to action prvky. Kromě loga do ní můžete vložit vlastní texty – třeba telefonní číslo, e-mail nebo důležité informace.

Sekce hlavičky zároveň podporuje widgety, takže můžete přidat až dva bloky s takřka libovolným obsahem. Například box s vyhledáváním a ikony sociálních sítí.

K dalším významným featurám patří slideshow a moduly. Šablona Yopta byla navržena v souladu s nejnovějšími trendy a umožňuje zobrazení všech důležitých prvků na jedné stránce. Prémiový Revolution Slider lze upravit dle libosti a doplnit o skvělé 3D speciální efekty.

Pomocí page builderu lze pod slider umístit další bloky, které přitáhnou pozornost návštěvníků. Šablona je nabití skvělými widgety a elementy – stačí si vybrat ty správné a přetáhnout je na příslušné místo.

K tomu přičtěte množství layoutů, shortcodes, bohaté možnosti úpravy vzhledu a další vychytávky. Suma sumárum získáte perfektní šablonu, které vůbec nic nechybí. Taková je zkrátka Yopta.

Vybrané funkce šablony

  • vlastní widgety
  • responzivní a full-width
  • stylový design
  • optimalizovaná rychlost načítání
  • drag and drop page builder
  • Revolution slider
  • rozsáhlé možnosti nastavení vzhledu
  • spousta sekcí pro widgety
  • důraz na call to action

Cena šablony

48 USD za neomezenou licenci

Odkazy ke stažení