Magazínová šablona Sensational z nabídky MyThemeShopu je jedna z těch, které dokážou pozvednout blog či magazín na úplně jinou úroveň. Hledáte-li způsob, jak umocnit celkový dojem z kvalitního obsahu, právě jste ho našli. Tato šablona udělá z vaší stránky něco víc!

Tří sloupcový design je pro online magazíny a obsahově bohaté blogy jako stvořený. A díky bohatým možnostem úprav lze šablonu Sensational předělat tak, aby plně odpovídala zaměření webu. Tvůrci navíc přibalili 4 jedinečné layouty pro homepage a různé možnosti zobrazení příspěvků a stránek. Responzivita a Retina ready jsou samozřejmostí.

Nastavování šablony probíhá v „dynamic options panelu“, jak je již u šablon od MyThemeShop zvykem. Jen tak namátkou umožňuje změnu loga, typografie (napojení na Google Fonts knihovnu s více než 600 druhy písma), barev, favicon a dalších prvků, které jsou nezbytné k nastolení jakéhosi osobního nádechu. A pokud ve vás dřímá webdesignér, bude se vám zamlouvat neomezený výběr barev a textur.

Magazínová šablona Sensational je připravena vydělávat. Což v praxi znamená optimalizované plochy pro reklamu, s ohledem na co nejvyšší proklikovost. Pokud jste v minulosti váhali nad umístěním, máte o starost méně.

Vývojáři z MyThemeShopu nezapomněli ani na SEO. Šablona je citlivě optimalizována tak, aby se obsah rychle indexoval a vyhledávače s ním neměly problém.

Za pozornost stojí také 12 widgetů z dílny MyThemeShopu. Teoreticky by vám při nastavování magazínu nemělo nic chybět a nebudete muset instalovat hromadu pluginů z pochybných zdrojů.

Chcete-li web propojit s e-shopem, nic vám v tom nebude bránit. Sensational a WooCommerce tvoří silnou dvojku. A rozhodně nejde o řešení pro nováčky, kteří se chtějí vyhnout robustnějšímu e-shopu – pokročilé možnosti WooCommerce vyhovují i ostříleným prodejcům.

Co dodat závěrem? Šablona Sensational je jasnou volbou pro každého, kdo to s webem myslí vážně. Stejně tak pro všechny nadšence, kteří chtějí prémiovou šablonu se vším všudy.

Vybrané funkce šablony

  • plně responzivní layout
  • 5 předpřipravených demoverzí
  • podpora WooCommerce
  • jazyková lokalizace přes WPML
  • neomezená barevná schémata a textury
  • Google Fonts
  • integrace sociálních médií
  • vlastní widgety
  • SEO a AdSense optimalizace

Cena šablony

59 USD za neomezenou licenci

79 USD za neomezenou licenci

179 USD za licenci pro všechny šablony od ThemeFuse

Odkazy ke stažení